TRT ÇUKUROVA BÖLGE MÜDÜRÜ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman, Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Seyfettin Atar, TRT Çukurova Radyosu Müdür Yardımcısı Fethiye Kılıç ve Egemen Ajans Yetkilisi Sehernaz Karpuzoğlu okulumuza ziyarette bulundular.

Okulumuz atölye, laboratuvar, sera, kütüphane ve Edebiyat Sokağı’nı gezen heyet, gerçekleştirilen projelerle ilgili öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldılar. Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Ekim ayında Mersin’de gerçekleştirilen FRC Robotik OffSeason yarışması ve okulumuz R3D3 takımı hakkında bilgi aktardı.

Heyet, gösterdikleri ilgiden ötürü öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Başkanı Sabri Tekli’ye teşekkürlerini belirterek okulumuzdan ayrıldı.