TİYATRO SANATÇISI METİN YILDIZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Tiyatro sanatçısı Metin Yıldız, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi konferans salonunda öğrencilerimiz ile söyleşi gerçekleştirdi.

Sanatçı Metin Yıldız, söyleşi öncesi okulumuz hakkında Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’den bilgi aldı. Okulumuzun yaptığı model uçağı gördükten sonra robotik kodlama sınıfını ziyaret ederek Ekim ayında Mersin’de gerçekleştirilen FIRS ROBOTIC COMPETITION OFF SEASON yarışması hakkında R3D3 takımından bilgiler aldı.

Söyleşide, Metin Yıldız’ın yaptığı birbirinden komik esprilerle öğrenciler arasında eğlenceli anların yaşandığı gözlendi. Kendi başarı hikayesine değinen Metin Yıldız, öğrencilerin gözlerinde gördüğü ışıkla çok daha başarılı olabileceklerini belirtti.

Söyleşide, öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yıldız, okulumuz öğrencilerinin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ve her yıl geliştirdikleri projelerden mutluluk duyduğunu ifade etti. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eden Metin Yıldız, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından okulumuzdan ayrıldı.