SAYIN VALİ ALİ İHSAN SU OKULUMUZ ROBOTİK TAKIMININ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali Ali İhsan Su, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Kahveci, Halit Altun, Kürşat Haddat, Hasan Yıldırım, Yılmaz Akyüz, Müteşebbis Heyet Üyesi Safvatullah Işık ve Turgay Altuntaş, 18-20 Ekim tarihlerinde Mersin’de düzenlenecek First Robotic Competition yarışmasında Mersin’i temsil edecek Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan R3D3 robot takımı ile bir araya geldi. Yarışmada sergileyecekleri robot hakkında bilgilendirme yapan R3D3 robot takımı öğrencileri, 21 öğrencinin yer aldığı takımlarıyla 6 hafta gibi kısa bir sürede hazırlanan robotları ile bir an önce yarışmaya katılma konusundaki heyecanlarını belirttiler. Böylesine büyük ulusal bir yarışmada ev sahipliğini yapmanın ve bu yarışma içerisinde yer almanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden R3D3 Robot takımı öğrencileri, desteklerinden dolayı Mersin Valisi Ali İhsan SU ve MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’ye teşekkürlerini illettiler.