NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİMİZE SEMİNER VERDİ.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Berat Gürçiçek, Narko Rehber Polis Memurları Fikret Özlü ve Beyhan Alvuroğlu bilgilendirme semineri gerçekleştirmek üzere okulumuza ziyarette bulundu.

MTOSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere, tüm öğretmenlerimiz katılım sağladı. Seminerde, madde kullanımı ve etkileri, narkotik maddelerin sınıflandırılması ve çeşitleri, gençlerin maddeleri kendi aralarında nasıl isimlendirdikleri, narkotik suçlarla ilgili yasal durumlar hususunda bilgi verildi. Narkotik köpeği Kanas’ın ise salonda saklanan maddeyi saniyeler içinde bulması herkesten alkış topladı.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, verdikleri bilgilerden ötürü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Berat Günçiçek’e teşekkürlerini belirterek bu konuda bizi oldukça aydınlattıklarını, sağladıkları huzur ortamı dolayısıyla şükranlarını sunduğunu sözlerine ekledi.