MERSİN VALİ YARDIMCISI VE SAHİL GÜVENLİK AKDENİZ BÖLGE KOMUTANI OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Mersin Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı SG. KD. ALB. Oğuz Bavbek ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özgenç okulumuza ziyarette bulundu.
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’nin eşlik ettiği heyet, okulumuz robotik kodlama sınıfı, laboratuvar, kütüphane ve atölyelerini gezerek öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldılar.
Ekim ayında ulusal çapta düzenlenen FIRS ROBOTIC COMPETITION OFF SEASON yarışmasında okulumuzu ve ilimizi temsil eden R3D3 takımı öğrencileriyle bir araya gelen Mersin Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı SG. KD. ALB. Oğuz Bavbek, yarışmaya hazırlık süreci, yarışmada yaşanılanlar ve bundan sonra izlenecek yollar hususunda bilgi alarak ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.