KARİYER GÜNLERİMİZDE ŞİŞECAM GRUBUNU KONUK ETTİK.

Okulumuzda kariyer günleri kapsamında söyleşi düzenledi. Söyleşide Şişecam Grubundan fabrika müdürü Güral SAVAŞTÜRK, üretim müdürü Ayhan AYDEMİR, teknik müdür Erhan SARICA, işlenmiş camlar müdürü Ersin GÖKÇEN, kalite müdürü Remzi DERE, tedarik zinciri müdürü Önder KARAKAYA, insan kaynakları müdürü Fuat KURU, insan kaynakları şefi Müge GÜNDOĞDU konuşmacı olarak bulundular. MTOSB konferans salonunda düzenlenen söyleşiye 9. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerimiz katıldı.

Söyleşide fabrikanın kuruluşundan günümüze kısa bir serüvene değinildi. Fabrika müdürü Güral SAVAŞTÜRK öğrencilerimize hedef ve başarı konusunda tavsiyelerde bulundu. Söyleşi, konuşmacıların teşekkürlerini ifade etmesi ve fotoğraf çekiminin ardında son buldu.