AKDENİZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBE MÜDÜRÜ SÜLÜN PAMUK OKULUMUZA ZİYARETTE BULUNDU

Mersin Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sülün Pamuk, MTOSB Bölge Müdürlüğü’nü ardından okulumuzu ziyaret etti.
MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Okul Müdürümüz Esma Kök’ün karşıladığı Mersin Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sülün Pamuk, robotik kodlama sınıfı, kütüphane, atölye ve laboratuvarları gezerek yapılmış ve yapılması düşünülen projeler hakkında hem öğretmenlerimizden hem de öğrencilerimizden bilgi aldı.
Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sülün Pamuk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve öğretmenlerimize teşekkürlerini belirterek okulumuzdan ayrıldı.